Επιστροφες & Ακυρωσεις

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Ο πελάτης μπορεί να προβεί σε ακύρωση της παραγγελίας του χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον δέν έχει γίνει προηγηθεί πληρωμή και δέν έχει ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής των προϊόντων ενημερώνοντας για την επιθυμία ακύρωσης της παραγγελίας του μέσω e-mail στο sales@yourwish.gr ή τηλεφωνικός στο 0030 6983472392 .

Επειδή όλα τα προϊόντα  που διαθέτουμε είναι χειροποίητα και φτιάχνονται κατα παραγγελία, σε περίπτωση που έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής και ο πελάτης ζητήσει ακύρωση της παραγγελίας, τότε αναλόγος την περίπτωση ενδέχεται να επιβαρυνθεί ο πελάτης με κάποιο κόστος ακύρωσης ή να μήν γίνει δεκτό το αίτημα του για ακύρωση της παραγγελίας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Σε περίπτωση που φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό προϊόν επικοινωνήστε το συντομότερο δυνατό μαζί μας είτε τηλεφωνικός στο 0030 6983472392 ή αποστείλετε e-mail στο sales@yourwish.gr. Σημειώστε ότι η εταιρία μας και κατ επέκταση το ηλεκτρονικό κατάστημα www.yourwish.gr δεν φέρει ευθύνη σε περιπτώσεις απώλειας δεμάτων ή καταστροφής προϊόντων που προκλήθηκαν με υπαιτιότητα της εταιρίας μεταφορών.

Επιστροφές μη ελαττωματικών προϊόντων δέν γίνονται δεκτές, εκτός από την κατηγορία των 'Βαπτιστικών Παπουτσιών' μόνο μάρκας BABYWALKER όπου σε περίπτωση αγοράς λάθους νούμερου υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής του προϊόντος δεδομένου ότι είναι σε άριστη κατάσταση και μας έχετε ενημερωσεί το πολύ τρείς ημέρες μετά την παραλαβή του. Αφού παραλάβουμε το παλίο παπουτσάκι, θα σας αποσταλεί καινούργιο στο σωστό νούμερου αλλα ίδιου κωδικού με το επιστραφέν.

Your Wish © 2013 // All rights reserved.